L’Institut Català d’Energia (ICAEN) ha obert la primera convocatòria del Pla Renova’t de Finestres. Aquesta iniciativa té com a objectiu fomentar l’aplicació de mesures que permetin l’estalvi i l’eficiència energètica tant a les llars com en els comerços. Els ajuts es podran sol·licitar des del 15 de gener fins l’11 d’abril o fins que s’esgoti la dotació pressupostària.

El Pla Renova’t de Finestres pretén fomentar la substitució d’obertures velles (finestres, portes, vidrieres, claraboies, ...) per altres de noves, amb més aïllament tèrmic, tant en habitatges particulars com en edificis del sector terciari, de manera que es produeixin estalvis mínims del 20% en el consum d’energia pel que fa a la climatització. Amb aquest mateix objectiu, també se subvencionarà la renovació o incorporació de proteccions solars. En el cas dels habitatges particulars, se subvencionaran fins a 4.000 euros per beneficiari (fins a 3.000 euros per a obertures renovades i fins a 1.000 euros per protecció solar instal·lada) La inversió mínima per optar als ajuts és de 1.000 euros.

El conjunt de la informació necessària es pot aconseguir al web del Pla Renova’t www.plarenovat2010.cat.

El próximo lunes 13 a las 9h van a hechar a la calle a una vecina y a sus 6 hijos. AYÚDANOS A QUE ESTO NO OCURRA, EL PRÓXIMO PUEDES SER TÚ.

Know us

Our Team

Contact us

Nombre

Correo electrónico *

Mensaje *