L’Associació de Veïns de Xúquer amb col·laboració amb Districte Jove obre el període d’entrega d’esbossos per a participar en el concurs d’una pintada d’un grafiti al barri de  Xúquer, amb l'objectiu de promoure la visibilització d'aquesta expressió artística amb la realització de pintades a un espai perifèric de la ciutat i apropar la cultura dels grafitis a la resta de la ciutadania.
Les pintades podran ser realitzades individualment o per equips (màxim 4 persones). L’edat mínima dels participants serà de 12 anys i la màxima de 22 anys.
Els i les participants que vulguin participar hauran de fer entrega d’un esbós tamany DIN-A3 al Casal de Xúquer (C/ Xúquer, 17) Aquelles persones o equips que entreguin l’esbós seran les que posteriorment l’hauran de materialitzar en cas de guanyar el concurs. Posteriorment els esbossos s’exposaran al Casal i seran sotmesos a votació popular pels veïns i les veïnes del barri. D’aquesta votació en sortirà el/la guanyadora.
L’esdeveniment es realitzarà el dia 8 de juliol de 2011 de 11h a 19h, al mur previst per aquest acte. En cas que els autors/es no hagin tingut temps d’acabar la seva obra el mateix dia, tindran un marge d’una setmana per finalitzar-la.
L’Associació de Veïns es reserva el dret d’eliminar del concurs aquells esbossos que fomentin la violència, la discriminació per raó de naixença, raça, sexe, religió, opinió o qualsevol altra circumstància personal o social, el consum de substàncies que poden generar dependència o que per qualsevol motiu puguin resultar ofensius o ferir la sensibilitat dels ciutadans.

Materials:
Es podran utilitzar pintures en aerosol i plàstica. La organització facilitarà el dia de l’acte el material necessari a l’equip o persona guanyadora.

Inscripció:
Les persones interessades en participar hauran d’inscriure’s al Casal de Barri de Xúquer (C/ Xúquer, 17 / 93 736 39 29) facilitant les dades següents: nom i cognoms, edat, telèfon, correu electrònic, signatura del grup o participant. Quan la candidatura sigui per equip, s'identificaran tots els components i la persona que, d'entre elles, farà de representant, a la qual es dirigiran totes actuacions administratives o, en absència d'aquesta designació, a la que hi figuri en primer lloc.
El termini per a la inscripció de les candidatures finalitzarà el dia 23 de juny de 2011 a les 20h. La inscripció a l’acte comporta l'acceptació plena d'aquestes bases.

Eliminació de les pintades:
L’associació de Veïns no es compromet a mantenir les pintades.
En cap cas, per a l'eliminació no caldrà l'autorització de l'autor o els autors, ni generarà dret en favor d'aquests a cap tipus d'indemnització o compensació avaluable econòmicament.

Drets d’autor:
En tots els actes de reproducció, distribució i comunicació que faci l'Ajuntament de Terrassa de les obres realitzades, haurà de respectar i reconèixer l'autoria de l'obra, sense deformar-la, modificar-la o alterar-la. No obstant això, aquests actes podran fer-se sobre un fragment o part de l'obra. L'Associació de Veïns podrà exercir aquests drets sense cap limitació de tipus temporal o territorial, malgrat l'eliminació de l'obra.

Més informació a:
Casal de Xúquer (C/Xúquer, 17), horari de dilluns a divendres de 17:30 a 20:30, telèfon 93 736 39 29. http://avxuquer.blogspot.com o al Facebook avxuquer o Districte Jove Terrassa.

Paret a pintar:





Ver mapa más grande

Know us

Our Team

Contact us

Nombre

Correo electrónico *

Mensaje *